Welkom bij The Food Circle 

Knolselderijsteak met citroencreme, groentelinten van biet pastinaak en wortel, kimchi op een bed van appel en kweepeer en een fles kombucha


Welkom bij The Food Circle

Biologisch en vegan koken vanuit bewustzijn voor retraites op locatie. Specialist in fermentatie, zuurdesem, kombucha en verse pasta. 

Retraite kok

Veelal heb ik gekookt op verschillende retraites. Stilte retraites, mediatie dagen, sjamanistisch ingestelde groepen, en veel groepen die bewust in het leven staan. Altijd bijzondere groepen met wie je prachtig in verbinding kunt koken waardoor er de prachtigste en heerlijkste gerechten uit voort komen. 

Biologische kok

Ik ben biologische kok met uitsluitend biologische producten. Bij voorkeur gebruik ik biologisch dynamische producten, en producten uit onze moestuinen die met volle aandacht en bewustzijn gezaaid, geoogst en verwerkt zijn. Door deze aandacht en het bewust verwerken behouden de producten hun intrinsieke voedingswaardes en kan ik mijn gasten lekker en gezond voeden.

Vegan kok

Daarnaast ben ik ook vegan kok. Dit omdat ik graag mensen uitdaag en mensen bewust maak van gezonde voeding het voor mijn gasten mijn voeding het beste te verwerken is, en daarmee het lichaam én ziel voedt.

Eigen stijl

Ik ben gespecialiseerd in het fermenteren van groente en of fruit, het bakken van zuurdesem broden, eigengemaakte kombucha, zelf gemaakte seitan saté en eigen gemaakte verse pasta.

Gefermenteerde chilipeper met kurkuma, gember en pul biber pepers


Veelal  heb ik op spirituele plekken gekookt waarbij mijn gasten in heftige en tevens mooie processen zijn. Hier speel ik diep op in door gezonde én heerlijke producten te serveren.

Uiteraard sta ik open om nieuwe plekken te ontdekken en onze liefde voor voeding te delen met iedereen.
Citroenverbena, calendula en frambozen kombucha

Elke opdracht zie ik als een nieuwe uitdaging. Het is voor mij spelen en samen met de gasten uitkomen tot een (h)eerlijk resultaat.

 Ik kook graag in connectie met degene die ik voed.


Ik creëer graag een sfeer in de keuken waar iedereen welkom is. Waar elke gast de heerlijke geuren kan opsnuiven, door een prettig gesprek even op adem kan komen, even stiekem kan proeven of er gewoon simpelweg zijn

Zelfgemaakte zwarte knoflook


 
 
 
 
E-mailen
Bellen