Sfeerimpressies van mijn kookstijlen

Gegrile gefermenteerde aardpeer, met carpaccio van rode biet met balsamicolak en crème van amandelmelk en pistache, en champignonragout met Marokkaanse citroen

Frambozenblad-olie voor in de aardpeer soep

Gefermenteerde aardpeersoep, met gekookte kastanjes en zuurdesembroodje met brandnetelboter

Zoete aardappelsoep, in het fermentatievocht van rode bieten met een zuurdesem focaccia

Zuurdesem focaccia

Land van Yemaya, knolselderijsteak met citroencreme, groenteroosjes en kimchi op een bedje van appel en kweepeer met fles kombucha

Groentelinten van pastinaak biet en wortel

Kurkuma wraps met rode bieten humus en gegrilde paprika

Zuurdesem focaccia met miso mispel creme

Calendula, citroenverbena en frambozen kombucha

Ingemaakte citroen met peterselie, mosterdzaad en pepertjes

Gefermenteerde chilipeper met kurkuma, gember en pul biber pepers

Gerookte cashewnoten, himalaya zout en olijfolie
Eigengemaakte zwarte knoflook
Gefermenteerde groentes