Gegrile gefermenteerde aardpeer, met carpaccio van rode biet met balsamicolak en crème van amandelmelk en pistache, en champignonragout met Marokkaanse citroen
Frambozenblad-olie voor in de aardpeer soep
Gefermenteerde aardpeersoep, met gekookte kastanjes en zuurdesembroodje met brandnetelboter
Zoete aardappelsoep, in het fermentatievocht van rode bieten met een zuurdesem focaccia
Land van Yemaya, knolselderijsteak met citroencreme, groenteroosjes en kimchi op een bedje van appel en kweepeer met fles kombucha
Groentelinten van pastinaak biet en wortel
Kurkuma wraps met rode bieten humus en gegrilde paprika
Zuurdesem focaccia met miso mispel creme
Calendula, citroenverbena en frambozen kombucha
Ingemaakte citroen met peterselie, mosterdzaad en pepertjes
Gefermenteerde chilipeper met kurkuma, gember en pul biber pepers
Gerookte cashewnoten, himalaya zout en olijfolie
Eigengemaakte zwarte knoflook